De zaal

Class Palace is de zaal voor al uw bruiloften, verlovingen, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, bedrijfsvergaderingen, productpresentaties, workshops en seminars.

De zaal beschikt over een ruimte van 1000 m2 en bevindt zicht in Schiedam. De zaal beschikt over een eigen keuken, bar, gescheiden toiletgroepen, gratis en directe parkeergelegenheid en een professionele team. Verder is de zaal ingericht met diverse sfeerverlichtingen en een schitterende vloer.

Een goede bereikbaarheid is erg belangrijk voor al uw gasten. Class Palace is net buiten Rotterdam en slecht enkele minuten verwijderd van de A13, A16 en A20. En vergeet niet, wij hebben gratis en directe parkeergelegenheid voor al uw gasten.

Wij zijn 7 dagen per week, zowel in de ochtend, middag als in de avond, bereikbaar om een afspraak te maken voor een rondleiding. Tijdens een persoonlijk gesprek noteren wij al uw wensen en maken vrijblijvend een offerte. Om teleurstellingen te voorkomen kunnen wij de gewenste ruimte vrijblijvend voor u in optie zetten. U heeft rustig de tijd om uw keuze te maken en bent u in ieder geval verzekerd van beschikbaarheid.